Tim koji uvek pruža više

Izrada i ugradnja kapija i ograda, ogradjivanje placeva na teritoriji Novog Sada i okoline

Recite nam šta je vaša želja, koja je vaša zamisao, i mi ćemo dati sve što je u našoj moći da vam izađemo u susret.

ili pošaljite poruku

Više informacije o ogradjivanju i ugradnji ograda i kapija

Kompletne usluge ograđivanja placeva vikendica, dvorišta, bašta, voćnjaka, vinograda, njiva, proizvodnih hala, sportskih terena… Ograđivanje, izrada kapija, ograda i ostale bravarske usluge.

Izrada kapija

Kada vam je potrebna kapija vi pre svega želite da izgleda jako, stabilno i bezbedno, ali i lepo za oko. Mi izrađujemo kapije od najkvalitetnijeg materijala koje će vaš objekat činiti bezbednim. Ali takođe vodimo računa i o estetskom izgledu vaših kapija. Nudimo vam širok asortiman kapija po povoljnoj ceni. Vaše je da nam kažete kakvu kapiju želite a naše je da vašu želju pretvorimo u delo.

U našem timu imamo stručnjake, majstore za kapije, koji svoj posao rade profesionalno i efikasno.

Vrste kapija koje radimo su:

  • kapije za poslovne ili stambene objekte
  • dvorišne kapije
  • krilne kapije
  • klizne kapije
  • samonosive kapije
  • pešačke kapije

Izrada ograda

Izrađujemo sve vrste metalnih ograda po vašim željama. Ako vam je potrebna ograda oko vašeg stambenog ili poslovnog prostora, i želite da izgleda lepo i graciozno, onda pozovite naš tim stručnih majstora koji će posao obaviti profesionalno i u što kraćem roku. A ograda koji ćete dobiti, biće stabilna, bezbedna i elegantnog izgleda. I ne samo to, naše ograde garantuju dugotrajnost i otpornost. Uzalud lepa ograda ako se klima, i ako će je srušiti prvi malo jači vetar.

Kao što vidite izbor je veliki, i šta god vi zamislite, kakvu god kapiju da želite, mi to možemo uraditi.

Odlučite se za nas!

Ukoliko vam je potrebna izrada i ugradnje kapije i/ili ograde, ili ograđivanje placa, pozovite nas. Recite nam šta je vaša želja, koja je vaša zamisao, i mi ćemo dati sve što je u našoj moći da vam izađemo u susret. Mi smo tu zbog vas!

Pošaljite email upit